POST Gets Decorative With Their Pervious Parking Lot

The Peninsula Open Space Trust (POST) is a non-profit organization that protects and cares for open space, farms and parkland in and around Silicon Valley. It was very important that their office's renovation represented their commitment to their environmental mission. Working with their designer Steve Kikuchi, from Kikuchi + Kankel Design Group, they decided to use pervious concrete for their new parking lot. 

 BAPC colored pervious concrete with traditional concrete borders

BAPC colored pervious concrete with traditional concrete borders

Integral color and decorative accent borders of conventional concrete were utilized in order for the parking lot to complement the building's design. So this does not look like any other parking lot you've ever seen. 

Curious to see more decorative options for a future project? Check out our Decorative gallery. The possibilities are endless. If you have a specific design you want to create, contact us and we can help your vision become a reality.